Archief voor juli 2002

 

A beginning is a very delicate time

woensdag 24 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | 2 reacties

Bon. Een blog dat ze zeggen. En dan nog een blog op mijn eigen toestel en niet met coldfusion of niets.

Nog geen acht uur en

donderdag 25 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Nog geen acht uur en al wakker. ’t Is proper, vakantie hebben.

Vakantie

donderdag 25 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Yay! Morgen moet ik niet opstaan!

Damned

maandag 29 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Eén reactie

Damned. Ik dacht slim te zijn en de blogsoftware op de portable te zetten om thuis nog iets te schrijven.

Neen dus. Userland werkt blijkbaar met een lokale directory waarin alle dynamische gegevens gehouden worden en daarvan worden dan statische html-files gemaakt. Blijkbaar, much to my dismay, werkt de omgekeerde beweging niet.

Dus zit ik nu met een dag bloggen verloren, en een paar testboodschappen van de vorige paar dagen. Nog een geluk dat ik nattigheid voelde en de gegenereerde file gesaved had. Ik ga direkt eens kijken of ergens een FAQ te vinden is. Over het overnemen van bestaande files of zo.

Neen dus. Oh well: hieronder de dingen die ik gesaved had.


Tiens, vandaag nog maar één keer naar ’t toilet moeten gaan. Op het werk dan toch.

Ik ben naar huis. Joepie!

Wel juist te laat om de kinderen nog te zien denk ik, tommetoch.

6:44:16 PM

Wa-hey! Dev32gent2 klaar, en MX geïnstalleerd, en werkend! Dilemma: voortdoen tot het gedaan is, of naar huis gaan?

5:30:38 PM

Allez ju, dev32gent2 geïnstalleerd. Of beter: aan het geïnstalleerd worden. Het wordt een lange avond.

Voor de leutigheid ondertussen ook Neverwinter Nights gezet op mijn persoonlijke computer alhier (zvuijlst1). Toch wel een enorm verschil tussen de Mobility Radeon in de portable en de GeForce, zelfs al is de processor maar een miezerige Pentium III 650.

Aaargh ik wil een afhaakbaar scherm! Maar dan wel één met een goeie nVidia-kaart erin. En geen Windows CE. Enfin, een TabletPC maar dan met een serieuze processor en een serieuze videokaart. En Veel Geheugen. En een Enorme Harddisk. En een DVD-speler en al. En vooral: een ding dat niet te veel opwarmt. De Compaq die ik gebruik wordt zo warm dat Sandra een Valeria Golino op mijn knieën zou kunnen doen als ik ’s avonds uiteindelijk uit mijn trekzetel kruip.

4:46:18 PM

Kak. Dev32 herstart omdat het hondstraag werkte, en blijkbaar stond daar nog een oude evaluatieversie van MX op.

Resultaat: geen antwoord bij het heropstarten. En dus moet er een echte MX op, maar dan best op IIS, maar daar staat al een gewone CF op, enfin, miserie.

Eerste stap in ieder geval: MX beta desinstalleren vanop dev32. Daar staat de computer nu al een half uur op te draaien. Er is geen vrije server om MX alleen op te zetten, maar we gaan Luc zijn oud toestel hergebruiken, daar W2K Server op zetten en MX. Dev32gent2. Miserie, miserie.

En dat allemaal omdat ik een screen shot wou van de editor in de backbone.

3:12:26 PM

Oja. Terwijl ik er aan denk: vorige vrijdag Neverwinter Nights gekocht.

Voorlopig (zit nog maar in het begin natuurlijk) redelijk goed. Vind alleen dat ik een beetje weinig controle heb over mijn henchman, maar voor de rest: verfrissend moeilijker dan Dungeon Siege. En echt het gevoel van een echte level echt zelf echt bijgekomen te zijn na echt vechten en dingen. Niet gewoon leveluppen na x uur spelen.

En vanmiddag in de GB vier boekjes gekocht voor Zelie: twee van 2-3 jaar en twee van 3-4 jaar, allemaal om te kleuren en te plakken en te laren schrijven en dingen.

1:26:10 PM

Brigitte vindt de documenten die we nodig hebben voor de Commissie. Hallaluja! De bank weet wat we moeten hebben, de belastingen ook, RSZ-attest hadden we al, nu nog de jaarrekening van ’99 vinden en we hebben al het nodige papierwerk.

En dan nog een stukje over onze competenties en ervaring in elkaar boksen en we zijn er.

Vraag mij ondertussen wel af wat er met J.N. aan dehand is–heb er niets meer van gehoord. Misschien weet Annouchka meer. Straks eens bellen. Als ik mijn stukje af heb. Als de nieuwe versie van het intranet verstuurd is.

11:39:44 AM

Ik denk dat ik eruit ben voor intranet. Het wordt een korter document dan hetgeen ik vorige week vrijdag wou opsturen, maar het is–hoop ik–duidelijker. Zojuist opgestuurd, hoop dat ze er genoeg mee zijn.

Zonet een telefoon van 15 seconden gehad met iemand van EIAS.

“Good morning I would like to know if we have enough space on our website to hold a forum?”
“Space? Sure, there’s enough space to hold a forum, but you–“
“OK, thank you, bye!”
*click*

Nu wachten op de vervolgvraag vermoed ik?

11:05:00 AM 

Damn. In het nalezen en opnieuw nadenken over dat intranet zie ik een stapel vragen rijzen waar ik niet direkt een antwoord op heb.

Ik weet dat we met de zaken die we nu hebben (BB en FOM) alles kunnen wat nodig is, en dat ik het allemaal proper gezegd kan krijgen, maar ik weet niet hoe het te verwoorden dat het ook door de minst technishce persoon ter wereld begrepen kan worden.

In het algemeen gaat het om een onbeperkt diepe boom. Op elk niveau kunnen pagina’s of categorienodes (nieuws e.d.) gekoppeld worden. Op elke knoop kan een permissiestructuur gezet worden (wie mag wijzigen/deleten, wie mag knopen aanmaken, wie mag structuur wijzigen, …), op elke knoop kan een validering/fiatteringstructuur gezet worden (wanneer mag deze inhoud on-line, wie mag/moet hierover oordelen, …), aan elke knoop kan ook een belangrijkheid gekoppeld worden (vestiging / divisie / BU / corporate / wereld), en aan elke knoop kan bovendien een graad van confidentialiteit gekoppeld worden (persoon / groep / vestiging / divisie / BU / corporate / wereld).

Probleem is dat al die eigenschappen (categorieën, permissies, validering, belang, confidentialiteit) op hun beurt boomstructuren of netwerken zijn.

En dat een gebruiker daar normaal gezien de botten van verstaat, tenzij het hem voorgetoond wordt. Want in de praktijk ziet iemand nooit het volledige beeld: hij ziet alleen dat hij voor zijn stukje website dingen kan aanmaken, dat die door zijn baas goedgekeurd moeten worden voor ze op het intranet verschijnen, en dat als de baas van zijn baas dat ding goed vonden, dat het dan op het algemene intranet van de groep verschijnt…

Zucht. Enfin, ik zal een lijst geven van wat allemaal mogelijk is op een node. Alhoewel ik denk dat ik ze al kwijt ben als ik spreek van “lijsten van functie-items”.

We moeten nog eens zeer diep kijken naar ADSI trouwens, om te zien of we alle nodige gegevens wel in CF krijgen. En die workflow implementeren zoals hij zou moeten, dat is iets dat ook niet zonder nadenken mag gebeuren.

Enfin, zoals het er nu uitziet zal off-line editeren ofwel zeer moeilijk zijn, ofwel helemaal niet mogelijk. Eens met vereende krachten bekijken als Stijn terug is.

10:11:39 AM

Op zoek naar een manier om proper en eenvoudig gegevens op een intranet te zetten.

Iets een beetje zoals dit blog zou een gemak zijn, maar hoe zit het dan met structuur en dergelijke?

Ik zit een beetje in met de manier waarop categorienodes in FOM behandeld worden. Het zou properder zijn mocht het mogelijk zijn om in het catnodeframe al een nieuw item aan te maken of te wijzigen. In ieder geval vind ik dat minstens te zien moet zijn welke items er nu eigenlijk aan hangen. Zal straks eens kijken of het in FOM te doen is.

9:29:47 AM 

Terug op het werk! Voor zover ik zie zit ik alleen met Free en Daniël vandaag.

Te doen:

  • intranet opnieuw versturen
  • gegevens verzamelen voor DG Employ (en een prijs proberen verzinnen, dat wordt minder gemakkelijk)
  • memo naar Peter G. afmaken
  • antwoord aan Bart afmaken

En dan nog wat proberen verder werken aan de snelheid van de backbone en zo.

Nose to the grindstone, azzet ware.

En dan straks verdageren met iedereen erbij? Of niet? Ik zou eigenlijk eerst dat intranet geval moeten uit de deur krijgen. Hrm. Zal een vergadering bijeenroepen om 10u30.

9:02:40 AM

Begod

maandag 29 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | 4 reacties

Op JimTV zit iemand Axis & Allies uit te leggen aan Frank Mjolnar. Frank zit erbij als iemand die er niets van begrijpt. Begot een WOTC-sponsored event op Gamepower!

Britney Spears rules.

Maar voor de rest: niets op tv. Of wacht, neen: quiz op canvas. Herman Van Molle rules ook.

“Wie heeft de uitschuifbare brandweerladder uitgevonden?” Een zeker Magirus. Magirus! Van Magirus Deutz! Van de kwartetten van Zware Voertuigen!

Zouden er nog kwartetten bestaan tegenwoordig? The Mind Boggles. Even zoeken op internet…

Huh? Niets? De enige referenties naar kwartetten zijn links naar een Citroën-kwartetspel, informatie dat Verkade in de jaren 30 ook een kwartetspel heeft uitgebracht en voor de rest wat oude rommel die niet meer bestaat of ter zake doet.

Ik kan mij niet inbeelden dat die kwartetspelen niet meer zouden bestaan. Ja-ren gespeeld op school. Soms wel eens met de klassieke regels, maar veel meer met de leer-eigenschappen-van-dingen-vanbuiten-regels. Ik meen mij te herinneren dat ik nog bijzonder lang alle eigenschappen (topsnelheid! cylinderinhoud! PK!) van tientallen Porsches uit de jaren ’70 gekend heb. En van ferries (RoRo!). En van legervoertuigen (waar ik mij herinner dat de Magirus-Deutz de langste van de hoop was, een laag-bij-de-grond, breed, geel voertuig om tanks te vervoeren).

Op den duur kwamen er meer en meer kwartetten met “speciale” kaarten (super as! atout!), maar dat was als het al op zijn einde begon te lopen. Ergens tussen de tijd van de houten tollen en dat ding met die vier plastic veters die in elkaar gevlecht moesten worden… eum… naam vergeten…

Het geheugen meneer: een vuile beeste als ze u in de steek laat.

Maandag

maandag 29 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Jongens toch maandag is niet meer wat hij geweest is op tv.

Nubile younk wimmins op de Commonwealth Games op BBC2, dat wel.

Right. I’m off to bed. Als er echt niets meer zou zijn tenminste… ha! no rest for the wicked: er is altijd wel iets op National Geographic. Mensen op zoek naar het wrak van de Young Phoenix.

Hrmf. Toch naar bed. Nog een beetje lezen van Dune 4.

Warm

maandag 29 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Ik heb geen idee hoe warm het precies is, maar het is in ieder geval enorm veel te warm. Baden in het zweet warm. Zo warm dat op het werk de airconditioning op 16° het niet meer dan draaglijk kreeg.

En Zelie en Louis moeten in dit weer onder het dak slapen.

Ik weet dat het maar een dag of tien of zo–maximum–per jaar is, maar alleen al voor die paar dagen zou ik airconditioning installeren op de kamers boven.

Alla. Bed time.

Typisch

dinsdag 30 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Typisch. Portable mee, maar stroomkabel thuis vergeten. Tenzij dat Lieve of Alain hun kabel hier hebben gelaten, zit ik zonder portable.

Maar voor de rest heb ik wel de hele Radio Userland-directory van de portable naar mijn andere computer gecopieerd. Voor zover ik zie werkt dat zonder problemen. Volgende stap: zien welke files ik eigenlijk maar nodig heb. 

Enfin. ’t Zal vandaag geen Neverwinter Nights zijn in de middagpauze dus.

Te doen:

  • lijst van mogelijke modules backbone afwerken, met screen shots en dingen
  • DG Employ
  • memo’s naar Bart en Peter G. als er tijd is

Oja: en niet vergeten de proxy settings te veranderen als ik de directory copieer van computer naar computer.

Compulsive

dinsdag 30 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | 3 reacties

I’m such a pushover. Ik heb maar één goed artikel nodig om zin te krijgen om de hele Bond-reeks op DVD te kopen.

Gggnnnnhhh…. must… not… press Buy Now button….

Onverwacht

dinsdag 30 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | 3 reacties

Vanmorgen Peter langsgekomen, en dat ik het niet verwacht had.

Vanmiddag sandwichen van de Panos. Geen tomaat, maar wel van die paarse sla en wortels. Urgh. Wat is er verkeerd met gewone sla? Waarom moeten mensen van die bittere, draderige, vieze designersla tussen hun brood steken?

En nog iets: preischeuten. What’s up with that? Is er in de hele wereld iemand die dat binnenkrijgt? En vooral: die de nasmaak apprecieert? Zo’n muffe, voze lucht van dampende mestvaalt?

Over nasmaak: lever. Kalfszwezerik. Nuff said.

Wat kleine dingen aangepast

dinsdag 30 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Wat kleine dingen aangepast aan MfWFOM. Blijkt dat één van de problemen met de templates te wijten was een het feit dat MX blijkbaar XML-attributen automatisch in hoofdletters zet, de zot. Of zoals Free het verwoordt:

foo.XmlAttributes.bar=”ding” -> <foo BAR=”ding”/>

Dus moeten we dit gebruiken

foo.XmlAttributes[“bar”]=”ding” -> <foo bar=”ding”/>

Een groot gemak. Daarnaast nog wat dinges met artikelgroepen. Nu artikelgroepen in FOM eigenlijk niet veel meer te maken hebben met de “echte” artikelgroepen in MfW, geraken we in de problemen als de synchronisatie probeert artikelgroepen aan te passen van in FOM al aangepaste artikelgroepen (confused yet?).

Dus: alleen bij nieuwe artikels wordt een artikelgroep ingevuld. Moet trouwens nog eens kijken wat dat doet bij niet-voorraadartikelen… Hoop dat ze proper in de [Geen artikelgroep]-groep terechtkomen.

Links du jour

dinsdag 30 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

MIT OpenCourseWare: MIT OCW will make available the core teaching materials that are used in MIT classes. Depending on the particular class or the style in which the course is taught, this could include material such as lecture notes, course outlines, reading lists, and assignments for each course. More technically sophisticated content will be encouraged. En dat ik alle dagen ga kijken. Van zodra de cursussen archeologie erop staan, ben ik niet meer weg te branden van de computer vrees ik.

Escher and Elliptic Curves [Slashdot] of rechtstreeks naar Leiden. Aanrader. De films zijn ongelooflijk.

CFMX Blog is going strong… written by Robert Occhialini in ColdFusion, it culls ColdFusion news from the world. [JD on MX]

Fundamentally unsound. Left Behind, the bestselling series of paranoid, pro-Israel end-time thrillers, may sound kooky, but America’s right-wing leaders really believe this stuff. [Salon.com]
Salon heeft denk ik eigenhandig de oorlog verklaard aan Dubya. Leve Salon!

Amazon webservices. Een van deze dagen zal ik er toch eens aan moeten beginnen.

Image manipulation with CFMX and JAI. Ugh. Ze gaan ons nog Java doen doen.

RIP Raul

dinsdag 30 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

De aflevering van ER waardat Raul eraan gaat vanavond. ’t Is nu wachten tot Shep eruit ligt. Ambetante vent. Om niet te spreken van de zuster van Susie die terugkomt. Urgh.

WTF? Een link naar mijn

dinsdag 30 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

WTF? Een link naar mijn weblog vanop http://www.woofpower.com/ ?

Zwemmen op BBC2. Direkt eens op humo gaan kijken of ze tips hebben voor vanavond. Wat er mij aan herinnert: hoe is het in godsnaam mogelijk dat die gasten hun hele site in frames staan hebben met niet één onderverdeling in de zin van humo.be/tvtips of zo? Nog een geluk dat Internet Explorer proper bookmarked naar de frameinhoud, maar toch.

Brr ik ben bang van die zwemsters: 14 jaar en dat ziet eruit als een bouwvakker met een klein hoofdje. Zoe Baker, wereldrecord. Voor nieuwjaar heeft ze waarschijnlijk een jockstrap gekregen. De mannen zien er begod minder mannelijk uit. Nee echt, serieus.

Ugh ack. Niets op tv vanavond. Ja, akkoord, A Bronx Tale. Maar ik heb geen moer zin om na te denken. Als het geen escapisme is, hoeft het niet. De Leukste Eeuw dan maar? Allez ju, doe maar.

Halleluja! Herman Van Molle op de Leukste Eeuw! Heb ik al gezegd dat Herman Ruled?

NatGeo comes through again. Mummy

dinsdag 30 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

NatGeo comes through again. Mummy hunters. Yummy. Spijtig dat het juist gedaan is.

En nu hollanders over bronstijdperkdoden in de duinen bij Wassenaar. Irritant, hollanders die engels spreken. “Ent nou vie vil putt toegedder de boons”, ha. Twee hollanders tegen elkaar dan nog.

Ik zou er nog naar kunnen kijken, maar Sandra steken ze tegen — en ik ben trouwens toch zo moe of een hond, en er is niets anders dan Sex and the City binnen een paar minuten, en dus ben ik naar bed.

Ha! Onweer haden ze ons beloofd. En dat het twaalf graden zou afkoelen, zeiden ze op het nieuws. Leugenaars. Alla. Als de humo beneden ligt, lees ik hem nog rap uit in bed. En anders wordt het In Slaap Vallen Met Dune.

Must… resist… Sex and the City…

Tiens, Sarah Jessica Parker haar borsten staan op twintig na zeven. Ze ziet er niet zo appetijtelijk meer uit als ik mij haar herinner uit LA Story. Daarentegen: zonder make-up ziet z’er beter uit dan met.

Wat er mij aan doet denken: Kirsten Dunst?! Mary Jane?! What were they thinking? Dit is MJ! Alle repsect voor mevrouw Dunst, daar niet van, maar hoe is het in godsnaam mogelijk? Net zoals Tom Cruise als Lestat. Tchh! En Julian Sands dan?

Opzoeken op internet, bij deze. Sarah Jessica Parker: °1965. Kim Cattral: °1956. Kristin Davis: °1965. Cynthia Nixon: °1966. Van de vier ben ik voor Kristin Davis.

En nu écht naar bed. Daag.

Voila, alles doorgestuurd voor de

woensdag 31 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Voila, alles doorgestuurd voor de offerte van DG Employ.

Nieuwe MSDN binnengekomen. Weer eens niets: Windows 2000, 98 en Me; VBA SDK 6.3; Windows Services for Unix, SMS 2.3sp4, Visio 2002 SR-1, en Project 2002. En voor de rest: Windows 98 en 2000 in het tsjechisch, hongaars, noors, grieks, pools, russisch, slovaaks, sloveens en turks, XP in het arabisch, tsjechisch, deens, fins, hebreeuws, noors, zweeds en russisch, en nog wat klein grut in het nederlands, frans, duits, italiaans, portugees en spaans.

Waar is de tijd dat het allemaal interessante zaken waren op MSDN? Enfin, straks, als er nog wat tijd is over de middag of zo, eens Project 2002 installeren. Alhoewel, denk dat ik die al ooit eens had gebruikt… misschien een beta?

En nu de Moeder Aller Memo’s.

IBM Getting PwC Consulting for

woensdag 31 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

IBM Getting PwC Consulting for $3.5 Billion. Na Lotus de duurste aankoop van IBM ooit. [Slashdot]

Grr. Geen inspiratie voor die

woensdag 31 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Grr. Geen inspiratie voor die memo. Kwestie van een goede angle te vinden en daarop verder te werken, ik weet het, maar ’t is niet simpel.

En dan nog een prijs zetten op die Employ-historie.

De kogel is door de

woensdag 31 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | 2 reacties

De kogel is door de kerk: na rijp beraad (en een GSM richting Brugge) heb ik een billijke prijs gekregen op de offerte voor Employ.

Nu nog een bedrijfspresenttie en relevante cases in het frans schrijven, en we zijn er helemaal. Maar eerst die memo voor Bart en Peter.

Vanmiddag Free zijn nieuw huis gaan bekijken trouwens: wel wijs.

Nog altijd bezig aan de

woensdag 31 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Nog altijd bezig aan de memo. Punt-voor-punt bespreken van iemand anders zijn gedachten is zo geen groot probleem, en een oplossing geven ook niet. En reageren op een voorstel is ook geen moeilijke zaak.

Reageren zonder uzelf blok te zetten, dat is moeilijk. Ahum.

Jezus, Quicktime is een kakprogramma.

woensdag 31 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Jezus, Quicktime is een kakprogramma.

Ik probeer nu al de hele namiddag Steve Jobs zijn laatste Macworld Keynote te bekijken, en Quicktime barft er voortdurend op. Het begint er al mee dat ik om de goede kwaliteitsversie te zien, de Quicktime Pro viewer zou moeten kopen. En als ik dan uiteindelijk zit te kijken naar een filmpje in glorieuze 194×144 pixels, loopt het vast na vijf minuten. Herstart, vooruit spoelen: vast na 16 minuten. Herstart, vooruit naar minuut 16: vast op 21 minuten.

Om nog niet te spreken van het feit dat het ding een interface heeft die niet standaard is (zelfs de Apple-mannen zijn daarover akkoord), en dat heel mijn scherm als een bezetene flikkert als ik met de muis ook maar in de buurt kom van het miezerige speelvenstertje. Bah.

Huhu, van user interface gesproken: IBM heeft geen RealThings meer staan op zijn Ease Of Use-website.

Damn, ik zit hier weer

woensdag 31 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Damn, ik zit hier weer alleen. ’t Was een van die dagen waar het gewoon niet vooruit gaat. Zo van beginnen schrijven, uitwissen, herbeginnen, weer uitwissen, naar toilet gaan. Cola drinken, schrijven, uitwissen, wanhopen, weer schrijven, uitwissen, drie bladzijden vol ratelen, weer uitwissen…

Maar het moet erdoor. Ik vertrek niet voor het in orde is.

! Damn. Dan zie ik Zelie en Louis niet. Hrm. Het is nu 18u30, ik vertrek binnen een kwartier, klaar of niet, en ik werk het thuis verder af. Jawel.

Huh? De badpakkenspecial op Liberty?

woensdag 31 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Huh? De badpakkenspecial op Liberty? Met Tanja Dexters? Die gasten van Liberty, wat doen die eigenlijk allemaal? Meestal reclamefilmpjes voor vakanties, en soms eens een reportage van P-Magazine of zo?

Weird! En nu een stukje over vakantie in New York, vlucht inbegrepen, voor ?499.

TV1: Vets in the Wild. Trude is een vies mens. Ik weet niet wat ik er tegen heb, misschien dat ze Viking Vets in de steek heeft gelaten voor een TV-carrière?

Och here, een fret! Gevangen in een kooi! Dat beestche!

Wijze beesten.

Le nouveau Paul Codde est

woensdag 31 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Le nouveau Paul Codde est arrivé. Ze hebben de de VRT gedimme een nieuwe mannelijke omroepster. Even kijken op de site wie en wat hij is… Jawel! Op de site van de TV1, sectie “omroepsters”, onderaan rechts: Dieter Vandepitte.

Huisdieren: 2 vissen (Nicole en Hugo). Need I say more?

Oooh Yasmine. Op dezelfde pagina van omroepsters. Yasmine rules. Ik ga echt toch eens een CD van haar moeten kopen. Die paar dagen dat we opgestaan zijn met 4FM was het een paar keer van Yasmine een liedje, en dat dat zo wreed goed was.

Leve Yasmine.

Mrs. Brown op Canvas. Nog

woensdag 31 juli 2002 in (geen categorie). Permanente link | Geen reacties

Mrs. Brown op Canvas. Nog zo zeggen dat ik alleen maar light entertainment wil zien, en heb ik toch wel een goede film bekeken zeker.

Maar goed. De memo is verstuurd! Ik kan met een gerust hart in bed gaan liggen!

Navigatie

» homepagina, archief

Zoek

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.

Ter info

Eén van mijn e-mailadressen is michel [at] zog punt org. Normaal gezien antwoord ik daar, buiten de kantooruren, onmiddellijk op.

Valideert, in principe: css & xhtml.
Gemaakt met WordPress.
Syndicatie: Entries (RSS) en commentaar (RSS).ISSN 1780-1338