Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

‘Ere we go

‘Ere we go.

 • 18u44: Removing CA backup agent for open files. De rest had Stijn er al afgekeild, maar dat stond er nog op. Ongenadig weg.
  Zelfs dat duurt al een eeuwigheid: “gathering requires information” gedurende een minuut of twee, en dan plots zegt hij mij dat hij moet herstarten… Vreemd. Zei hij nooit bij de andere installs/desinstalls vandaag.
 • 18u47: de server is aan het herstarten, maar aangezien ik via terminal server was ingelogd, moet ik naar het serverhok om te zien wanneer hij weer op is. Allez ju.
 • 18u50. Computer is herstart. Beginnen met Brightstor Enterprise Backup for Windows NT/2000 te installeren. Eerst de reslease notes nog eens aandachtig nalezen.
 • 18u53. Niets speciaals gevonden in de release notes. Installeren dan maar.
 • 18u57: default install, maar ik verander de naam van het Brightstor-doman van de default (FP32GENT1) naar “BrightstorGent”. Voor de duidelijkheid. In dat domein zit een gebruiker “caroot”. Die geef ik hetzelfde paswoord als fp32gent1\Administrator. En go voor de installatie.
 • 19u01: ik moet een bestaande user kiezen uit het NT-domein waaronder de Brightstor Server zal draaien. Die user zal Administrator en Backup-operator-rechten krijgen. Ik vermoed dat ze bedoelen binnen het Brightstor-domein. Alhoewel, kan ook binnen NT zijn. Mm. Waarschijnlijk binnen NT.
  Zodus. Ik kies fp32gent1\Administrator.
 • 19u03: Brightstor EB has taken control of all MEdium Changers and yada yada if you need to use yada yada use yada yada to yield control yada yada.
  ’t Zal wel in orde zijn.
 • 19u04: “configuring the system, please wait”. Ik vermoed dat het hier misloopt (of misgelopen was): Brightstor maakt zijn users aan, en probeert services op te starten, en dat lukt blijkbaar niet:

3 reacties

 1. Ik heb de indruk dat er in deze blogpost iets funky aan de hand is, waardoor alles wat er onder staat, in Courier New staat in plaats van gewoon in Arial.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑