Ik heb in mijn presentatie

Ik heb in mijn presentatie denk ik de meubels nog een beetje kunnen redden daarnet, maar het was echt wel schaamtelijk. Zitten we te vertellen hoe goed het wel is, en dan lukt niéts on-line. Echt niets.

En de man die het demonstreerde liet er geen spaander van overeind staan: “in principe gaat dit een stuk sneller” “nu ja, een beetje sneller toch”. En ook “meestal krijg je die fouten niet” “of toch bijna nooit” “of ja, toch niet zo vaak als nu”. En gewoon niet aflaten: “laat ik eens proberen op mws10” “of pak ik even mws6” “of weet je wat, we kijken even of het werkt op amercom.be” “neen? tja” “kijken we even op mws2 bij amercom?”

Aaargh. Om door de grond te zakken. En hij weigerde mijn laptop te gebruiken om het lokaal te doen.

Ik hoorde van Stijn nog dat de Man Van Holland Aan De Linuxnetwerken ook geen problemen of sporen van braak vindt op het netwerk. Da’s dus slecht nieuws bij goed nieuws: enerzijds goed dat er geen hacker binnenzit, maar anderzijds niet goed want we weten nog altijd niet wat er aan de hand is.

Ik hoop dat het snel opgelost geraakt. Ik hoop dat ik nooit meer zo beschaamd moet zijn als ik gisteren was. Ik hoop dat ik snel in slaap geraak en er niet van wakker lig.

2 reacties op “Ik heb in mijn presentatie”

  1. Tja is onwaarschijnlijk hoe de mensen eigenlijk om die finale details geven ipv na te denken over wat het ding eigenlijk doet. Je kan de meest geweldige webapplicatie aan iemand demonstreren. Als je een inferieurdere tool zou geven met een iets mooiere tint van orange dan zou hij het nog eerder kopen!

Reacties zijn gesloten.