We hebben vanmorgen tijdens het

We hebben vanmorgen tijdens het ontbijt de Kabouter Plop-CD opgezet. Daar staan toch echt wel goeie liedjes op.

Het begint met de Kabouterdans, altijd al een klassieker. En dan Jij praat teveel (jij praat te veel, jij praat te veel, jij praat, jij praat, jij praat te veel / kun jij nu nooit eens stil zijn / jij praat te veel, jij praat te veel, jij praat, jij praat, jij praat te veel / zo krijgen wij weer hoofdpijn) in koor meegezeongen door Zelie, met haar plopmuts op.

En dan Klus wil vliegen, waar Louis zelfs met zijn voetjes meestampt op de klusserdeklusserdeklussen van het refrein. En dan Wij zoeken een schat, en dan Het spook, altijd goed voor hilariteit (het was Klus die het spook deed, en op het einde neemt Plop hem beet, welbesteekt!).

En dan Daar zijn vrienden voor. Zelie hoorde vanmorgen het melodietje, en ze zei direkt “van de vingerboom!”. Hehe.

En Klus heeft het gedaan (Wie heeft er zout in de suikerpot gedaan? Wie heeft met zijn schonen op mijn tafeltje gestaan? Wie heeft er peper op de polopkoeken gestrooid? Wie heeft de postzak in het oventje gegooid?).

En het laatste liedje dat we vanmorgen gehoord hebben, is Kaboutercarnaval, het kakaliedje zou Zelie zeggen (wegens “het is ka ka ka kabouterkarnaval”).

Good stuff. Echt waar.