Al die boeken, en al

Al die boeken, en al die goeie herinneringen. Ik laat in de boeken die ik lees meestal de bladwijzer zitten die ik ervoor gebruikt heb, zo heb ik er binnen een paar tiental jaar nog iets aan.

Ik kwam daarjuist langs mijn Vom Kriege van Clausewitz (On War dus, ik ben niet zó zot dat ik dat helemaal in ’t Duits ga zitten lezen :). Ik had het in een slechte, verkorte engelse vertaling, en besloten het bij Amazon te kopen. In de Everyman’s Library Series, cheap & cheerful dacht ik. Toen hadden ze nog niet deze “look inside”, en ik had er niet direkt op gelet of het een hardcover was of niet. Wie schetst mijn verbazing als dat boek toekomt en een prachtige editie blijkt te zijn, ingebonden met een stoffen kaft, proper papier, bijzonder degelijke typografie, en zelfs een bladwijzer ingebonden!

Mèèèèè-morieess…

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.