Arse. Feck. Ik blijf speciaal

Arse. Feck. Ik blijf speciaal thuis om de laatste planken van de bibliotheek aan de muur te kunnen vijzen, teken alles uit op de muur met potlood en waterpas, verdeel de planken, de leggers en de dingen voor tegen de muur, verleg de helft van de electriciteit om met de boormachine te kunnen werken, boor de eerste 10 gaten, en… ik heb nog maar 8 pluggen meer over. En een stuk of 20 vijzen.

Aaargh!

De situatie is nu dus alsdus:

Dwardsoorsnede van het eerste verdiep ter hoogte van de bibliotheek. L=living, O=overloop, B=badkamer. Die schuine lijn is de trap naar boven, die bruine blokjes zijn dikke eiken balken. De horizontale lijnen zijn de planken. Het geel stuk moet nog gedaan worden. Damn.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.