Blijkbaar was het alarm in

Blijkbaar was het alarm in scène gezet, en hebben ze de cover van het magazine onder ogen van de bewoners willen krijgen.

Omdat Bert gezegd had op wie hij ging gokken, was zijn gok geweigerd en mocht er morgen niet meer gegokt worden. Dus nu is er een hele week waar iedereen “weet” dat Kelly de handlanger is, en dat hij daar iets aan moet doen.

Big Brother is een slechte mens. Hij vertelt juist aan Kelly dat iedereen in het huis het weet, en dat iedereen ervan uit gaat dat hij de handlanger is. De opdracht van Kelly: hen overtuigen dat hij dat niet is.

Lijkt me niet zo moeilijk, gewoon zeggen dat BB de cover nagemaakt heeft. Ingenious.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.