Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Carpetland is nu CarpetRight geworden.

Carpetland is nu CarpetRight geworden. Yuck! Waar dénken die mensen aan? Wat was er in ’s hemelsnaam verkeerd met Carpetland? En het nieuwe logo is ook al zo’n goedkoop, vulgair ding.

Zeg nu zelf. Dit is het originele logo: een paar rolletjes in verschillende kleuren, en “carpetland” in GillSans Ultrabold.

En dit is het nieuwe logo:

Om te beginnen oerend lelijke kleuren, en die combinatie van twee fonts, een vieze schaduw, zo’n cliché-checkmark, gewoon slécht.

4 reacties

 1. Ik werk voor Carpetland. Sinds de overname is er veel veranderd. Te veel als je het mij vraagt. Het is er echt niet leuker op geworden. Het is gewoon zwaar K….
  Het wordt hoog tijd voor iets anders.

 2. Het is maar waar je je druk om maakt…

 3. Carpet Right is echt verschrikkelijk slecht. Het logo is NIET NORMAAL slecht. Raar pisgeel met rood en groen, achterlijke letterkeuze.
  Het bedrijf zelf is ook slecht, waardeloze shag rokende managers in vieze pakken.

  Het is makkelijk om je er niet druk over te maken. Maar doe het voor de verandering toch maar wel eens.

  .

 4. waar houden sommige mensen zich mee bezig,carpet right heeft zeer bekwaam personeel in dienst die je vriendelijk te woord staat.
  Alle vragen worden beantwoord en de winkel waar ik kom is steeds proper en ordelijk.Er word zelfs geholpen om alles in je auto te laden (waar gebeurd dat nog).Nee,ik heb niets tegen kritiek maar het moet terecht zijn.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑