Decisions decisions. Ik heb een

Decisions decisions. Ik heb een verlengdraad, ik heb vijzen en plugs, en ik zou wel willen mijn bibliotheekplanken aan de muur krijgen. Aan de andere kant: ik zou het wel morgen willen doen (straks dus), want ik ben nu te moe. Aan de andere kant: morgen pas ik alleen op de kinderen tot ’s middags en dan kan ik moeilijk beginnen boren en dingen, en bovendien ligt Sandra naast waar ik bezig zou moeten zijn. En in de namiddag ga ik werken tot maandagochtend, en maandagochtend moet ik dan uitrusten, want maandagmiddag eten we Sofie en Sandra’s vader en maandagnamiddag gaan we naar tante Lelei. En dinsdag is het heel de dag vergadering, en woensdag ook. Aaaaarrrrgh.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.