Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Decisions decisions. Ik heb een

Decisions decisions. Ik heb een verlengdraad, ik heb vijzen en plugs, en ik zou wel willen mijn bibliotheekplanken aan de muur krijgen. Aan de andere kant: ik zou het wel morgen willen doen (straks dus), want ik ben nu te moe. Aan de andere kant: morgen pas ik alleen op de kinderen tot ’s middags en dan kan ik moeilijk beginnen boren en dingen, en bovendien ligt Sandra naast waar ik bezig zou moeten zijn. En in de namiddag ga ik werken tot maandagochtend, en maandagochtend moet ik dan uitrusten, want maandagmiddag eten we Sofie en Sandra’s vader en maandagnamiddag gaan we naar tante Lelei. En dinsdag is het heel de dag vergadering, en woensdag ook. Aaaaarrrrgh.

2 reacties

  1. Ziet maar dat ge uw surround toestanden meebrengt šŸ˜‰

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑