En dan nu: Bert stemmen.

En dan nu: Bert stemmen. Ik hoop dat hij voor Heidi gaat. Shit, hij schiet in zijn eigen voet: Davy.

Filip vraagt voor de zekerheid of Kelly niet in de rij stond. Maar hij kiest voor Bert. Omdat zijn drang naar revolutie en anarchie soms iets té is. Nu hangt het af van Peter. En die gaat natuurlijk niet voor Heidi kiezen. Als het Davy is, staan ze allemaal gelijk.

Peter wil niet iemand zien vertrekken en weigert te kiezen. Tiens, dat had ik niet verwacht. Hij krijgt twee minuten om een naam op te coughen en dat is het. Gaan ze nu echt twee minuten stilte brengen op kanaaltwee? In prime time? Yup, het ziet er naar uit. Weird!

Ik denk dat er bij hem iets gebroken is bij het modderworstelen zaterdag.

O boe!!! Hij kiest voor Bert. De zwakkeling.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.