En nog! Igor en Grishka

En nog! Igor en Grishka hebben gisteren zelf op usenet geposted!

It might happen in our papers (as it happens in every paper) that certain technical details (ie formulations, expressions, etc.) could be discussed or improved. We are open to any kind of suggestions. But we fermely challenge anybody to demonstrate that our ideas do nos make sense.  What is important in theoretical physics?  (as in any conceptual activity)?  Essentially to propose and produce new ideas. And to make them appear as an element coherent with the existing corpus.  From this point of view, we do assume that our work meet those standards.

En zelfs Alan Sokal schrijft een reactie. Internet is wijs. En dat allemaal tijdens het weekend.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.