Go Argus Hamilton! President Bush

Go Argus Hamilton!

President Bush dismissed the Iraqi Parliament vote that unanimously rejected the U.N. resolution Monday. He said Iraq’s Parliament is a sham, a puppet, and a rubber stamp for the country’s actual leader. Just the thought of it makes his mouth water.

The White House said Monday it approved the CIA assassination of an al-Qaeda leader in Yemen using Hellfire missiles from a Predator drone. That’s the good news. The bad news is the Beltway Sniper just changed his plea to Everybody Does It.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.