Haha! Het is nu al

Haha! Het is nu al dagen aan een stuk dat een zeker Jeroen Muinos aan honderd per uur virussen doorstuurt naar mijn e-mailadres (en wellicht naar nog honderden andere ook dus). Ik was het daarjuist redelijk beu, en ik stuur dus een mailtje naar abuse@belgacom.net, zijn provider (of werkgever, geen idee).

Het antwoord:

Chère Madame,
Cher Monsieur,

Nous accusons bonne réception de votre e-mail envoyé vers abuse@skynet.be.

En raison du grand nombre de plaintes reçues à notre service Abus, nous sommes malheureusement dans l’impossibilité de vous garantir une réponse individuelle personnalisée.

Toutefois, soyez assuré que votre plainte sera traitée dans les plus brefs délais et que notre service vous tiendra informé du suivi de votre dossier. Une réponse vous sera envoyée dans les trois jours ouvrables.

[…]

Nous vous remercions de votre compréhension. Veuillez croire, Chère Madame, Cher Monsieur, en l’expression de nos sentiments les meilleurs.

Abuse Department
BELGACOM SKYNET

Humor! Maar in het Engels is het zelfs nog beter:

Due to the great number of complaints submitted to our Abuse service lately, we are unfortunately unable to guarantee you a personalized answer to your request.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.