Hehe. Homeopathie werkt niet. Randi

Hehe. Homeopathie werkt niet. Randi houdt zijn miljoen. Juich!

One Comment

  • U juicht omdat homeopathie niet werkt. Of dat zo is of niet, laat ik op dit moment in het midden. Ik vraag me alleen af waarom u daar blij om bent? Hebt u aandelen in de farmaceutische industrie of hebt u een weddenschap afgesloten? Ik vind het eerder spijtig dat het niet werkt. Het zag er zo een gemakkelijke, goedkope en vrij-van-nadelen-therapie uit. Waarom bent u daar blij om. Iets moet mij ontgaan zijn.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.