Ik ben al een uur

Ik ben al een uur of twee boeken aan het sorteren. ’t Is echt wel niet evident: inschatten hoeveel plaats er nodig zou zijn voor een paar letters (A-B, B-Ch, Ch-E), de rekken afzoeken naar boeken van auteurs met die letters, die alfabetisch op de juiste plaats zetten, eventueel verschuiven en ervoor zorgen dat de andere boeken in he verschuiven niet van de plank vallen… jaja, niet simpel.

En aangezien ik nu toch bezig ben, zal ik maar direkt eens een inventaris doen ook zeker? Op zoek naar de laatste versie van mijn boekendatabase!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.