Ik ben er niet goed

Ik ben er niet goed van, dat ik hier nog altijd zit. Het wordt echt tijd voor een lange vakantie of zo. Nu ben ik bezig die kapotte computer aan het herinstalleren, en ondertussen nog verlsagen en dingen aan het maken.

Enfin, het goede nieuws is dat het allemaal wel vooruit gaat. En dat Warren Zevon en straks Holly Cole op de MP3 liggen.

2 Comments

  • Ik ben net ‘live’ gegaan met een SAP systeem in Singapore. 1 Week master data, 1 week transaction data, 2 weken support. Alle weekenden gewerkt. En 12-16 uur per dag. Afgelopen weekend mijn eerste weekend thuis in 4 weken, en ik heb alleen maar geslapen!!. Nu ben ik weer op werk en ik ben _nog_ moe!!

    Pas op man!! Als je eenmaal stuk zit dan duurt het een hele tijd voor je weer de oude bent. Neem gewoon een weekje vrij om over dingen na te denken en een beetje te rommelen in huis of zo. Meestal krijg ik dan de beste ideeen die me dan weer helpen op mijn werk.

    Go to bed!!! I can’t believe you’re adding entries at 2am :)

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.