Ik ga eens proberen een

Ik ga eens proberen een Atomz search toe te voegen aan deze pagina’s. Ben het een beetje beu dingen niet meer te weten staan.

Ik moet zeggen dat ik de mannen van Atomz niet goed snap. Volgens mij zijn ze gestopt met gratis zoeken aan te bieden, wan ik vind nergens nog links naar Atomz Express. Maar als ik inlog met mijn oude gegevens, geraak ik zonder probleem binnen op mijn account, waar nu al twee betalende dingen op staan, en kan ik gewoon een Express toevoegen. Weird.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.