Ik had het al heel lang uitgesteld, maar het is er vandaag toch van gekomen: de dingen van thuis die ik in de computer op het werk gestoken had terug in mijn eigen computer gestoken (de GeForce, de Firewirekaart en de Soundblaster Live Platinum).

De soundblaster zat er al in van vorig jaar september, toen ik muziek in elkaar aan het boksen was voor Sandra’s verjaardag en dat uiteraard niet thuis kon doen. En firewire- en videokaart zaten erin van de kerstvakantie van vorig jaar, toen ik SVCD’s heb zitten monteren voor aan mijn ouder cadeau te doen.

’t Voelt wel goed dat mijn computer weer volledig is. Volgende stap: mvuijlst2 (de computer van op het werk) ook effektief weer gebruiken. Dus mvuijlst2 herinstalleren en alles. Beurk.

En dan zvuijlst1 (de computer van thuis) wer naar huis meenemen, dat het bureau hier wat opgeklaard is.