Ik had het al heel

Ik had het al heel lang uitgesteld, maar het is er vandaag toch van gekomen: de dingen van thuis die ik in de computer op het werk gestoken had terug in mijn eigen computer gestoken (de GeForce, de Firewirekaart en de Soundblaster Live Platinum).

De soundblaster zat er al in van vorig jaar september, toen ik muziek in elkaar aan het boksen was voor Sandra’s verjaardag en dat uiteraard niet thuis kon doen. En firewire- en videokaart zaten erin van de kerstvakantie van vorig jaar, toen ik SVCD’s heb zitten monteren voor aan mijn ouder cadeau te doen.

’t Voelt wel goed dat mijn computer weer volledig is. Volgende stap: mvuijlst2 (de computer van op het werk) ook effektief weer gebruiken. Dus mvuijlst2 herinstalleren en alles. Beurk.

En dan zvuijlst1 (de computer van thuis) wer naar huis meenemen, dat het bureau hier wat opgeklaard is.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.