Ik heb het waarschijnlijk al gezegd, maar computers tegenwoordig zijn echt wel ongelooflijk. Er staat hier thuis nu een netwerk, en daar heb ik dus geen één beetje moeite voor moeten doen. Gewoon inpluggen en aansteken, en het werkt. Great!

Ik heb specifiek Windows XP met een workgroup geïnstalleerd (vroeger had ik hier een domain controller staan, stom), omdat ik absoluut die functie wou van het inloggen-met-een-icoontje. En het is echt wel goed. Zo proper. En zo goed. En zo handig. Gewoon “switch users” en Sandra kan inloggen op de computer. Mijn programma’s blijven openstaan, maar Sandra kan werken.

En de remote desktop connection! Ook zo goed! Ik kan een op een andere computer inloggen, en het werkt honderd keer beter dan de oude terminal server-nonsens! Automatisch op de remote computer sharen van mijn lokale drives! Geluid van de remote op mijn computer! Machtig!

En Windows Media Player 9! Ook zo ongelooflijk fantastisch!

Ha, danku billg, danku danku danku.