Ik heb het waarschijnlijk al

Ik heb het waarschijnlijk al gezegd, maar computers tegenwoordig zijn echt wel ongelooflijk. Er staat hier thuis nu een netwerk, en daar heb ik dus geen één beetje moeite voor moeten doen. Gewoon inpluggen en aansteken, en het werkt. Great!

Ik heb specifiek Windows XP met een workgroup geïnstalleerd (vroeger had ik hier een domain controller staan, stom), omdat ik absoluut die functie wou van het inloggen-met-een-icoontje. En het is echt wel goed. Zo proper. En zo goed. En zo handig. Gewoon “switch users” en Sandra kan inloggen op de computer. Mijn programma’s blijven openstaan, maar Sandra kan werken.

En de remote desktop connection! Ook zo goed! Ik kan een op een andere computer inloggen, en het werkt honderd keer beter dan de oude terminal server-nonsens! Automatisch op de remote computer sharen van mijn lokale drives! Geluid van de remote op mijn computer! Machtig!

En Windows Media Player 9! Ook zo ongelooflijk fantastisch!

Ha, danku billg, danku danku danku.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.