Ik hoop dat Free niet

Ik hoop dat Free niet kwaad is op mij… ik heb geen videobanden gevonden om Robinson op te pakken.

Derek loopt pissig omdat hij een bed gewonnen had met een proef, en dat hij vindt dat het bed niet groot genoeg is. En twee vrouwen van ex-kamp-zuid, een belgische en een hollands lopend skelet, lopen pissig omdat Derek dat bed gewonnen heeft en niet wil delen met mensen van kamp zuid. En een collega van Derek loopt pissig omdat Derek pissig loopt.

Jongens toch, het is erger dan Big Brother!

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.