In het AARGH NOW THEY

In het AARGH NOW THEY TELL US Dept.:

Using Search Engine Friendly URLs (hiding the query string within text appended to the path)? This is a popular technique, and one that breaks when ColdFusion MX is installed. The solution is actually quite simple. Modify web.xml (it’s in the web-inf directory under the web root) to add the following servlet mapping: “<servlet-mapping><servlet-name>CfmServlet</servlet-name><url-pattern>*</url-pattern></servlet-mapping>”. Then just save the file, and restart ColdFusion.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.