Kerstmis komt echt wel dichterbij.

Kerstmis komt echt wel dichterbij. En het ziet er naar uit dat er (een beetje) schot komt in onze financiƫle situatie, dus het zou wel eens kunnen zijn dat we binnenkort een nieuwe vloer hebben op het eerste verdiep. En een nieuwe trap naar de keuken. En misschien wel een glazen schuifdeur aan de keuken ook.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.