Kijk, tot zo’n dingen leidt

Kijk, tot zo’n dingen leidt vermoeidheid. Ik wou de vorige entry echt niet in mijn weblog schrijven, dat was voor iets heel anders bestemd, en een stuk langer en een onderdeel van een geheel. Een soort weeklacht van het bestaan, wat anders?

En dan rijst de vraag: uitwissen of laten staan? Laten staan natuurlijk. Het is een bijzonder slippery slope als ik heelder entries zou gaan beginnen deleten omdat ze er eigenlijk niet horen te staan.

Toch vreemd, zo’n webloggersethiek. “Thou shalt not delete or substantially modify previous entries.” Zou daar al iets over geschreven zijn op tinternet? Vast wel.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.