Minder goed nieuws: de stomme

Minder goed nieuws: de stomme screen saver is in gang geschoten op mijn portable. En die dacht hij het systeem gelocked moest houden tot corpu4agr\mvuijlst of een administrator een juist paswoord gaf.

Natuurlijk was ik ondertussen al uit het domain corpu4agr gehaald en in de workgroup “thuis” gestoken. En daar flipte het ding op.

Ik heb moeten rebooten, maar nu dnekt hij natuurlijk nog altijd dat hij in de workgroup zit en krijg ik hem niet meer in het domein gehesen omdat hij de domain controller niet kan contacteren… Oh well.

Ik verdenk er niet eens XP van, ik steek de schul op fucking e-Policy Orchestrator. Bah.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.