Ooooooo ontroering: Zelie kwam zaterdag

Ooooooo ontroering: Zelie kwam zaterdag af met een klein papiertje waarop ze een kindje had getekend in een zwembad (Louis en Zelie gaan zaterdagochtend zwemmen met Sandra namelijk). “Een kindje, voor jou, op het werk,” zei ze.

Het is ook het eerste kindje, voor zover ik weet, dat ze vrijwillig tekent: tot nog toe weigerde ze altijd te tekenen, omdat ze van zichzelf vond dat niet goed genoeg kon.

Kleuren en plakken en alles geen probleem, maar tekenen, dat moet iemand anders doen. Als we vroegen om een kindje te tekenen of zo, dan was het altijd “ik kan dat niet”, of “ik kan dat nog niet goed”. Maar nu dus wel. Juich!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.