Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Shock horror! Ik begin betrap

Shock horror! Ik begin betrap er mijzelf op dat ik Hollanders minder en minder irritant vind. Erger nog: dat ik ze meer en meer apprecieer.

Zelf hun taaltje steekt mij bijna niet meer tegen, ik vind het alleen soms nog grappig.

4 reacties

 1. Heb je al therapie overwogen?

 2. Welneen 🙂
  Ik zat gisteren naar tv te kijken, waar een bende nederlanders hun ding zaten te doen: joviaal, direkt, no nonsense, zeggen hoe het erop staat, je weet hoe dat gaat.

  Nog niet eens zo lang geleden zou ik er de muren van opgelopen zijn.

  Nu we een zusterbedrijf in Amersfoort hebben, en sinds we een tijd geleden in een groep opgenomen zijn die gebaseerd is in Sliedrecht, kom ik steeds meer sympathieke hollanders tegen. Een aangename verrassing.

  En ja, het is waar wat men zegt, dat het echt wel twee verschillende werelden zijn.

 3. We zullen nog wat meer commentaartjes schrijven, dan. 😉

  Vertel eens wat meer over die twee verschillende werelden. Beniewd hoe ze er van die kant uitzien.

 4. Oh, nee! Niet de Amerikanen na-apen, niet overal terapie tegenaan gooien! Dat lost mijn inziens niets op. En wat de twee werelden betreft, ik vind Limburgers even van de kaart als Hollanders, maar dan ben ik ook van aan de kust

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑