’t Is wel interessant op

’t Is wel interessant op NatGeo, met een reportage over een gereincarneerde lama in Nieuwzeeland. Pfjaaaa… Een gastje van zes jaar, toevallig de zoon van twee tibetanen in de lokale tempel. ’t Ziet er een ettertje uit.

Maar ik houd het niet meer uit van de moeheid. Ik ga naar bed, so there. Morgen moet ik ook al niet opstaan, wat een weelde! Sandra gaat met de kinderen gaan zwemmen, en in de namiddag naar Oudenaarde naar de kapper.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.