Tee hee. Via Rene ontdekt:

Tee hee. Via Rene ontdekt:

Michael Vijlsteke writes something in a foreign language. I don?t think that it?s a real language because random phrases like ?A Beautiful Mind? and ?The Powers That Be? keep popping up. Maybe he?s got a friggin’ computer virus.

Wel geen slecht gedacht van die brave mens: alle Salon blogs afgaan en commentaar op geven, zelfs als hij er overduidelijk niets van snapt.

Doet me denken aan John Naughten, een Ierse-via-Bosto-via-Londen-vriend die we gek van paranoia konden maken door gewoon nederlands te praten en dan om de paar zinnen “John” te zeggen. What? Nothing, nothing. No really, you were talking about me there weren’t you? Erm… nope? Stop messing with my mind!!

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.