Tiens, MetaDesign heeft een nieuwe

Tiens, MetaDesign heeft een nieuwe website. Wel fijn dat ze–wat anders–FF Meta gebruiken, maar de anti-aliasing is echt wel vies op een lcd. En ik vermoed op crt’s ook. Verder niet echt veel inhoud, ik ben ene beetje teleurgesteld.

Ik zou het echt appreciĆ«ren moest Erik Spiekerman bijvoorbeeld wat meer details geven over hoe hij werkt. En dingen. Een mens zou dan beginnen hopen dat er meer te vinden is op zijn eigen website, maar neen: en bijzonder mager beestje, met vooral veel “this section is empty at the moment” erin. Zwak.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.