Voilà, eten klaar en opgegeten,

Voilà, eten klaar en opgegeten, Louis bijna naar bed, maar vooral: planken tegen de muur gezet, allemaal. ‘t Was wel nog een beetje zweten: de muur buigt zodanig door dat het er naar uitzag dat ik de langere planken nooit in de haken zou krijgen. Zoals het nu is, hangen ze in twee haken en rusten ze op een derde.

En straks aankleden en aanzetten naar het werk.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.