Woho! Kelly grijpt de kans

Woho! Kelly grijpt de kans dat Hanz er niet meer is om Anick binnen te draaien. En Heidi denk dat er “te veel jaloezie in het huis is”, tussen Peter en haar.

En nu confronteren ze Bert met zijn keuze voor Hanz. Hehe.

Heidi denkt echt dat ze nu populair geworden is of wat. Ze doet demonstratief een paar keer naar elkaar in de richting van Peter: “ik zijn gaan slapen” en “ik zijn moe”. Peter reageert daar niet op. Tot de derde ker, dat hij zegt, “ik ga bij Filip slapen”. En dan schiet madam uit haar sletsen natuurlijk. “Zó ne kop krijg ik daar van.” De goele. Als ze zo voortdoet, is ze er zondag zeker bij.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.