Ze tonen hier juist op

Ze tonen hier juist op tv hoe een tumor van 137 kilo verwijderd wordt. Urgh. Een dermoïde tumor blijkbaar, waar allerlei weefsel in kan zitten. Het zat op de buik van een agorafobische jonge vrouw (jonger dan 30 denk ik), en men heeft er tijdens de biopsie haar en tanden in gevonden. EIKES!!!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.