Zelie had een droom dat

Zelie had een droom dat een meneer haar rugzak gepakt had, en dat ze dus niet meer naar school kon gaan omdat ze geen koekjes meer kon meenemen. Ik heb met haar afgesproken dat we morgen samen naar haar rugzak gaan zoeken, maar zelfs àls we hem niet vinden, dat ze dan nog altijd met een andere rugzak, of met een plastiekzak, of met mijn computertas naar school mag gaan. Wat voor haar in orde was. Ze is weer gaan slapen.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.