Zo, en nu zijn we

Zo, en nu zijn we er voor een tijdje van af. Het was wel stressen de laatste weken en dagen: offertes en presentaties en contracten en nog presentaties en dringende ontwikkelingen en seminarie en alles.

Maar nu is het weer eventjes rustig. Enfin, rustig, we hebben enorm vreselijk veel werk, maar we kunnen het inplannen, en het duurt zeker nog tot maart voor we weer in crunch mode moeten gaan. Hoop ik.

Ik pak in ieder geval recup morgen. Ha!

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.