Daarjuist naar de Carrefour geweest.

Daarjuist naar de Carrefour geweest. Ik heb een tijd moeten wachten aan de kassa, en Free en Alain waren al lang vóór mij, dus ik was bang dat ze al een tijd op mij stonden te wachten buiten. Blijkt dat de auto weg was.

Ik wat over en weer gelopen, minuutje of tien staan wachten, niemand te zien. Terug naar binnen met de commissies, langs de kassa’s lopen, geen ziel in de buurt. Dan maar weer terug naar waar de auto stond, en wachten of er iemand afkomt.

Om kwart voor 13 was ik het redelijk beu te wachten en door mensen vreemd bekeken te worden, en heb ik maar aangezet naar de bus. Toen ik op de bus zelf zat, merkte ik dat ik alleen plastiek meehad en geen echt geld, en heb ik de rest van de weg te voet mogen afleggen.

En dus rond een uur of kwart na 13 toegekomen op het werk, en wat blijkt? Free en Alain waren mij kwijt! Ze stonden nog aan de auto op de parking, hah! Ik moet (a) de auto helemaal over het hoofd gezien hebben, ondaks herhaaldelijk in de juiste buurt alle auto’s afgelopen te hebben en (b) we moeten elkaar gekruisd hebben bij het naar elkaar zoeken, want zij zijn ook zowel binnen als buiten aan het zoeken geweest.

Ze waren wel niet zo slim om één iemand bij de auto te laten staan en de andere naar binnen te sturen, want dan had ik zeker een van de twee tegen het lijf gelopen, maar bon, ik was ook zo stom om de auto niet te zien.

3 reacties op “Daarjuist naar de Carrefour geweest.”

  1. Kan het niet laten, maar toch een kleine rechtzetting: je was al voort alvorens we nog maar gedaan had met boodschappen. Heb meteen naar de wagen gegaan (dinges inladen), en vanaf dan is er steeds iemand tegen de ingang gebleven. Nah!

  2. Eentje om te herinneren. Als ik naar de carrefour ga, dan heb ik veel tijd nodig, vééél tijd 🙂 .. vooral als je ingredinten zoekt voor wokdingen waar je nog nooit van gehoord hebt, dus geen idee hebt hoe het eruit ziet. Zoals bv. oestersaus, waar ik sindsdien nog steeds op zoek naar ben. 🙁

Reacties zijn gesloten.