Juist, juist. Ik krijg weer

Juist, juist. Ik krijg weer dezelfde applicatie als voordien, het doet helemaal niets, maar na een paar seconden nietsdoen zegt het mij “Your system is fully updated. No new packages are needed.” En in de achtergrond staat nog hetzelfde ding met een ander venster en de boodschap “41 updates available”.

Great. Ik weet natuurlijk wat het is; ik heb afgevinkt dat ik mij zou willen subscriben op het channel redhat-linux-i386-8.0, want dat is hetgene dat daarjuist de hele namiddag gehangen heeft. Blijkbaar is die “channel” de plaats waar ik mijn updates moet halen. Zucht. Kunnen ze dat geen duidelijke term geven?

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.