Doods

’t Is hier op het werk alsof er elk moment een bol tumbleweed zou kunnen komen voorbijrollen.

Een paar random links dan maar: Fuck Her Gently, door Tenacious D.

En de advokaten van Dilbert hebben echt (├ęcht) geen gevoel voor humor.

En dat onze ogen ons echt bedriegen:

One Comment

  • More English! But this one I really don’t get. Someone please explain… I was thinking maybe it was a new kind of checkers. But no. This is obviously a bar chart graphic representing the United States dominating the other nations of the world. In any case, I have conducted a scientific comparison in Adobe Photoshop, which proved that squares A and B are indeed the same exact color.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.