Tijd om te stemmen, en

Tijd om te stemmen, en ze gaan weten dat ze het in de woonkamer moeten doen. Heidi: “dat kan toch niet, maar allez jongens” (ad infinitum)

Anick moet eraan beginnen, en ze vind dat blijkbaar zó misselijk, haha. Maar goeie team player dat ze is, zal ze wel nomineren. Tuurlijk wel.

Heidi loopt weg, de goele. Filip erachter. ‘t Is weer waterlanders, miljaar weet dat mens niet dat het een spel is? Dat niemand haar ook maar iets meer zal verwijten dan ze nu al doen? Allez ju, voortdoen!

Anick kiest uiteindelijk voor Heidi. Zozo, goed. Next!

Heidi zegt dat ze niet kan kiezen. Zij zit er gewoon mee in omdat ze zelf door de mand valt, de kouwe feeks. Ze kiest voor Peter, zogezegd omdat ze een kaartje zou getrokken hebben, jaja.

Peter gaat voor Anick zeker? Hij kan haast niet anders zeker? Heidi blijf met uw pikkels van Peter! Tss, hij heeft het er echt niet gemakkelijk mee. Hij zou eigenlijk willen Heidi zeggen, omdat hij kwaad is op haar dat ze hem heeft laten vallen, maar uit eerlijkheid zegt hij Anick, de goeie ziel. Omdat zo iedereen één stem heeft.

Heidi is zo’n valse bitch, eikes eikes bah vies.

Kelly is aan het zoeken hoe het zou zitten met ex aequo’s. Maar hij komt er niet uit, en dus gaat hij met een dobbelsteen gooien. Het is Peter geworden. Nu alleen nog hopen dat Filip Heidi kiest.

Wat hij wel doet. Goed. Filip is de enige die uit durft te komen voor zijn mening.

De nominaties van de kijker geven de doorslag, en dat is dus Heidi. Oef. Zeg, konden ze daar al die hystrioniek niet voor achterwege laten? Da’s nu al weken dat die eruit zou moeten liggen.