Bound to happen one day:

Bound to happen one day: flamewar tussen Hugh van Standing Room Only en lezers van Jan zijn Secular Blasphemy over Tim van For Whom The Blog Tolls.

Dat Hugh zou geïmpliceerd hebben dat Tim en Jan Jehova’s Getuigen zijn en dat eigenlijk niets minder waar is wegens alsdat ze EX-getuigen zijn. En dat Hugh zou zeggen dat Tim zijn hits artificieel de hoogte probeert in te krijgen door maar één dag te tonen op zijn homepagina. Maar dat Jan zegt dat Hugh jaloers is op iedereen die meer hits krijgt dan hem.

En dan een lelijke shouting match, compleet met ergens een boodschap afgesloten met “methinks the lady doth protest too much”, ongeveer het beste flamebait dat er bestaat.

Ha! En wie wordt daar allemaal beter van? Hugh krijgt wat meer bezoekers en heeft nog eens kunnen zeggen wat voor een goeie schrijver hij wel is, geschreven voor zowel Salon als The New Yorker, dontcha know, en Tim krijgt op zijn nieuw weblog direkt ook al wat bezoekers. En Jan, die het helemaal niet nodig had (Secular Blasphemy is echt wel goed), krijgt ook weer wat meer bezoekers.

En zo bedruipt iedereen iedereen.

Één reactie op “Bound to happen one day:”

Reacties zijn gesloten.