En van overuren gesproken: eikes!

En van overuren gesproken: eikes! Het is bij advokaten ook erg: Sandra zou één van deze maanden nog moeten geld krijgen van de pro deo’s die ze gedaan heeft twee jaar geleden. En daar zitten dan zaken bij waar ze honderden brieven voor geschreven heeft, en alleen al in benzine en postzegels fortuinen aan uitgegeven heeft.

Maar aan de andere kant: ik was al helemaal vergeten dat dat geld er aan kwam, en met wat geluk kunnen we er een (klein) stukje keuken voor kopen, dus dat valt dan wel weer mee.

Mmmmmmm keuken… Eerst een vuur? Of eerst een pompbak? Of eerst kasten? Of eigenlijk: eerst de gaten in de muur en in het plafond dichten? Of eerst kinderkamers voor kind 3 en kind 4 in orde brengen?

En als we een nieuwe pompbak of kasten zetten, moeten we het venster ook direkt verkleinen, want nu komt het veel te laag. En als we een nieuw venster steken, kunnen we direkt ook dubbel glas steken. Maar hebben we daar wel geld voor?

Zucht. ‘t Is wachten tot de aandelenopties hun geld opbrengen. [*COUGH*fat chance*COUGH*]

3 reacties op “En van overuren gesproken: eikes!”

  1. Mijn vader heeft anderhalf jaar geleden zo’n aandelenpakket bij KBC gekocht, iets van uw pensioenfonds dat belegd wordt bij bedrijven die echt zeker gaan stijgen!! Promise!! Really really!! En ze zijn ondertussen 5% gezakt 🙁 Het fijne is wel dat KBC zowiezo de oorspronkelijke volle pot betaalt als ze zakken, en als ze stijgen krijg jij het uiteindelijke bedrag. Niet dat die dingen nog gaan stijgen maar ja 🙂

Reacties zijn gesloten.