Interessant. Ik voel soms hetzelfde.

Interessant. Ik voel soms hetzelfde. Die mannen bij W3C maken er soms echt wel een potje van.

Ik had voor mijn ColdFusiongemaakte Radio Userlandkloon alles in propere XHTML gedaan, maar hoeveel de moeite is dat allemaal? Pff. Ja, als het is voor het gemakkelijk parsen, zoals in Free zijn (helaas veel te) fantabulastische templateparser voor MWS/ACMe/Backbone, takkoord, maar anders?

Bwoaf.

Alhoewel. Toen ik vandaag weer wat aan het prutsen was met dhtml: wat een ongelooflijk verschil met en paar jaar geleden. Eigenlijk is het ongelooflijk, gewoon met dit stukje code doet dat helemaal van in- en uitklappen:

<script>
   function showsub(id) { 
 
     document.getElementById(‘submenu’+id).style.display=’inline’; 
   }
   function hidesub(id) { 
       document.getElementById(‘submenu’+id).style.display=’none’; 
   }
</script>

Jaja, allemaal onder de veronderstelling dat het IE5.5+ of NS6 en zo is, maar toch: gewoon op serverniveau het onderscheid maken tussen de browsers, en we moeten die hele nachtmerrie van javascriptbrowserdetectie uit de jaren 90 niet meer doen.

En als die verrekte javascriptdebugging nog eens wat beter in mekaar zou zitten, zou het nóg zoveel beter zijn. Eigenlijk, programmeren is zoveel wijzer dan baas zijn.

Maar bon, de pijnstillers zijn alweer uitgewerkt, ik weet niet meer waar ik over bezig was wegens te moe, en dus zoals Tantek Çelik zou zeggen: back to your regularly scheduled DTD vs. Schema discussion.