8 reacties op “Ekkes, Nina De Man is”

  1. Hoi,

    Effe om te zeggen dak haar veel int echt zie, en ze is zeer mooi, heel sierlijk, en bovendien is ze erg aardig. Geloof me. zelfkritiek is het begin van alle wijsheid, dan verkoop je zo’n onzin niet.

  2. ik heb ook het genoegen mogen smaken om Nina De Man in levende lijve te ontmoeten en ze is inderdaad een toffe madam met meer brains dan alle Vlaamse babes samen (en vooral een ongelooflijke kennis van muziek)! Respect voor Nina.

  3. Nina De Man is een lelijke irritante koe, een half bakken star fucker en iedereen die ook maar iets met zo een kut en van de pot gerukt programma als Idool te maken heeft zouden ze hoedan ook moeten exicuteren.

  4. met alle respect maar ik krijg yoga van Nina en ik heb zelden zo’n toffe positief en vriendelijke madam ontmoet.

    uw commentaar zegt meer over uzelf dan over nina

  5. Dit is ondertussen bijna zes jaar geleden geschreven. Zal ik er dan maar de standaarddisclaimer aan toevoegen?

    Komt-ie.

    Vervang alle “is” door “ziet er zo op het eerste gezicht van wat ik op televisie kan zien, en zonder te impleceren dat dat zo in het echt is,”.

  6. Niet vergeten, Nina moest een ‘rol’ spelen in Idool, dat is televisie, niet alles wat je ziet is echt hoor, superman kan int echt niet vliegen en Sinterklaas is eigenlijk Jan Decleir hé.. Je kan misschien eens een boek lezen… Over de media en hoe dat werkt. JR van Dallas dat was ook zone slechte mens!!!! 😉 Nina is een schatje! Punt uit….
    En gene commentaar e!! 🙂

Reacties zijn gesloten.