Ik hoop dat ik het

Ik hoop dat ik het verkeerd gehoord heb, maar toen ik daarjuist naar mijn ouders belde, zei mij moeder mij dat onze opvangmoeder de opvangdienst zou doen bellen hebben dat ze ons niet meer wilt. En het zou zijn omdat we Louis ziek naar haar gestuurd hebben.

Pretty low als het echt waar is. Ik hoorde vaag dat het geeneens zou zijn om die buikgriep, maar wegens oogontstekingen. Wat nog veel belachelijker is als dat de reden zou zijn: noch ik noch Louis hebben er van gehad, en wij zitten veel meer in de buurt van Sandra dan iemand anders.

Zucht. Wat moeten we nu doen? Louis kan niet naar school tot binnen minstens september, en onthaalmoeders vinden is gewoon ondoenbaar. Louis was daar graag, ik dacht dat wij goed overeenkwamen met die mensen, en nu dit: gisterenavond een telefoontje om te zeggen dat ze ziek is, en vanmorgen blijkbaar niet eens zelf gebeld, maar de dienst laten bellen.

Ik hoop dat het allemaal een misverstand is, en dat het opgelost geraakt. Maar zo’n dingen zijn niet goed voor het vertrouwen in mensen.