Toe te voegen aan Amertrack:

Toe te voegen aan Amertrack: het concept van een release, zodat bug-achtige en feature request-achtige tickets kunnen gerelateerd worden aan een release van een applicatie. Een release kan open zijn of closed (dus wordt er nog aan gewerkt of niet), en heeft een versienummer (in te geven zelf? of werken met een automatisch major.minor.subrelease.alpha-systeem? ik denk best manueel laten ingeven), een release date, en eventueel een planned release date of zo.
Dan kunnen we, niet gelijk nu, gemakkelijk een nieuwe “resolution” hebben, van “next release”, dus kunnen we gemakkelijker zeggen tegen de mannen van MWS “wordt opgelost in volgende versie”, of kunnen ze bij Westtoer gemakkelijk zien wat er nu precies veranderd is tussen Perseus 1.05 en 1.06.

Als een release gesloten wordt, zou het gemakkelijk te doen moeten zijn om een rapportje te genereren van alle release-relates tickets die opgelost zijn sinds de vorige release, en dan kan die mits wat editeren gewoon aan de readme of zo toegevoegd worden. Ha!

En daarnaast natuurlijk home page, tickets/projecten splitsen/joinen, rapportering en dergelijke, maar dat van die releases is denk wel handig.

O ja, en een windows client natuurlijk, die naar een centrale database webservicet, met een voortdurend levende connectie die informatie pushet en pullet.