Bimbam de klokken! Ik zal

Bimbam de klokken! Ik zal niet meer locked out geraken! Het was een onverlaat die op sql32gent1 een SQL Server Agent automatisch liet opstarten, en die onder mijnnaam en een oud paswoord liet draaien. Elke ochtend van 7u10 tot ’s avond 23u35 of zo. Dat ding ging dus om de zoveel tijd proberen inloggen. Het zal wel afhankelijk geweest zijn van veranderingen in databases, of misschien van de load of iets in die zin, zodat het niet echt regelmatig was.

Wat er ook van weze: het is opgelost! Ik ben weer een volwaardig lid van het domain!

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.