Bush advisor quits over Baghdad

Bush advisor quits over Baghdad looting

Martin Sullivan, who chaired George Bush’ Advisory Committee on Cultural Property, has resigned in protest over the failure of US forces to prevent the looting of priceless cultural artifacts from the Iraqi National Museum. Two other panel members have also resigned. They said the looting did not need to happen, and blames the administration being blind to non-military concerns.

Sadly, I don’t think Bush was even aware he had a cultural advisor before now.

[Secular Blasphemy]

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.