Cemal Cavdarli, derde opvolger op

Cemal Cavdarli, derde opvolger op de kamerlijst voor sp.a/spirit, en Fatma Pehlivan, vierde effektieve op de senaatslijst. Zo ongeveer elke turkse winkel heeft ze aan het venster hangen. Cemal is trouwens een imam die Daens als zijn grote voorbeeld ziet. Ik word er een beetje ontroerd van, echt serieus waar.

Ben ik de enige die dat een bijzonder goed teken vind dat er affiches hangen, en dat de mensen dus blijkbaar echt begaan zijn met politiek? En dat het bovendien affiches zijn van een democratische partij? En dat het specifiek de socialisten zijn? Nog los van mijn eigen politieke overtuiging, die ik in het midden laat: zou het niet fantastisch zijn als de Man In De Straat, in plaats van stomweg voor het Vlaams Blok te stemmen, zou stemmen voor partijen die echt iets aan hun problemen kunnen doen?

Ik hoop ├ęcht ├ęcht van harte dat het Vlaams Blok hier in Gent zwaar achteruit gaat.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.