Danneels ging juist over van

Danneels ging juist over van “je souhaite la bienvenue à leurs majestés le roi et la reine” naar “ik wens ook iedereen van harte welkom”, en de camera stond juist op de koningin, die bij de overgang iets vies deed met haar hoofd, zo gelijk een kip die een tomaat ontdekt tussen het brood: huh? wàt?!

Voor de rest zo ook a sterling prestation zo van Godfried Danneels zo: in vier talen!

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.