De stemtest, het is wel

De stemtest, het is wel wat. Zo’n vreemd ding, zo’n vieze lay-out, zo weird dat de gemiddelde mens volgens de ontwikkelaars blijkbaar iemand is die een modem heeft, de stemtest in flash downloadt, de lijn verbreekt, en dan weer inlogt om de resultaten te laten berekenen.

Afijn. Ik kreeg het volgende resultaat:

Ik ga een de test doen en precies het omgekeerde antwoorden van wat ik echt denk. Zien waar dat uitkomt.

Hehe.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.