Eikes. Ik kreeg deze mail

Eikes. Ik kreeg deze mail in mijn inbox vandaag:

Hilde,

Walter heeft ze allemaal getest. Hij vindt 600million.com de beste en de prijzen zijn vergelijkbaar (rond de 100 euro). ’t Ziet er nogal amerikaans uit maar de kwaliteit telt he. Veel succes met de campagne!

mvg,

Roger

Niets meer dan dat, geen URL in de mail, geen buy now!-knop, niets. Da’s dus spam die geen enkele filter er ooit zal kunnen uithalen. Bah.

2 Comments

  • jawel, bayesiaanse filters herkennen dit aan: ‘prijzen’, ‘campagne’, ‘getest’, enzovoort. Dat zijn misschien woorden die in uw mails vaak voorkomen maar niet in de mijne. Paul Graham heeft dat goed bekeken! :)

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.