Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Eikes. Ik kreeg deze mail

Eikes. Ik kreeg deze mail in mijn inbox vandaag:

Hilde,

Walter heeft ze allemaal getest. Hij vindt 600million.com de beste en de prijzen zijn vergelijkbaar (rond de 100 euro). ’t Ziet er nogal amerikaans uit maar de kwaliteit telt he. Veel succes met de campagne!

mvg,

Roger

Niets meer dan dat, geen URL in de mail, geen buy now!-knop, niets. Da’s dus spam die geen enkele filter er ooit zal kunnen uithalen. Bah.

2 reacties

  1. jawel, bayesiaanse filters herkennen dit aan: ‘prijzen’, ‘campagne’, ‘getest’, enzovoort. Dat zijn misschien woorden die in uw mails vaak voorkomen maar niet in de mijne. Paul Graham heeft dat goed bekeken! 🙂

  2. Als ik me niet vergis, zit er in Outlook 2003 een bayesiaanse filter, en die doet zijn werk wel redelijk heel goed, maar inderdaad: da’s een mail die bij mij gewoon zo zou kunnen binnenkomen. Bah.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑